Sluiten Close
Sluiten Close
Scroll verder

Uitvoeringsteam

Om de activiteiten van het Battery Competence Center tot uitvoering te brengen wordt capaciteit van de samenwerkingspartners ingezet. Het uitvoeringsteam bestaat in eerste instantie uit capaciteit en inzet van Brainport Development, RAI Automotive Industry NL en NMT. 

Uitvoeringsteam

Het uitvoeringsteam is verantwoordelijk voor de realisatie van de verschillende programma's en projecten binnen het Battery Competence Center. Het team ondersteunt de stuurgroep, die verantwoordelijk is voor de lange termijnvisie en strategie van het Battery Competence Center. Er wordt gewerkt aan het opstellen van gezamenlijke technologische roadmaps en samenwerkingsprojecten, het bouwen van ecosystemen voor duurzame mobiliteit en innovatie, het representeren van het Nederlandse batterij-ecosysteem en het organiseren van het netwerk. Daarnaast wordt de internationale positionering gevormd. Per themapijler en industrie is iemand van het uitvoeringsteam verantwoordelijk.

Programmamanager Rutger van Poppel

Rutger van Poppel van Brainport Development leidt de algemene zaken, ondersteunt de stuurgroep, en is aanspreekpunt voor ‘Batterijsystemen’ en ‘Nieuwe generatie batterijmaterialen en productieprocessen'.

Neem contact op

Programmamanager Gerard Koning

Gerard Koning van RAI Automotive Industry NL is aanspreekpunt voor de automotive industrie en werkt aan de internationale positionering, Battery Days en themapijler 'Recycling & second-use'.

Neem contact op

Teamlid Nick Bakker

Nick Bakker van Netherlands Maritime Technology (NMT) is de verbinding naar de maritieme sector en aanspreekpunt voor bedrijven uit deze sector, die zich willen verbinden aan het Battery Competence Center.

Neem contact op